ØLLIN ACIDOPHILUS 3,5% ØKO
1000 GR / DanmarkVarenummer
5703753001014
Varebeskrivelse
En morgenmadsklassiker Rigtig mange danskere begynder dagen med en skål yoghurt toppet med frugt og müsli, og netop syrnede mælkeprodukter har vi danskere spist i årtier. Men har du nogensinde prøvet at skifte yoghurten ud med tykmælk? Det var først i 1960'erne, at man for alvor begyndte at spise yoghurt i Danmark. Indtil da spiste langt de fleste danskere tykmælk, som ofte blev lavet hjemme på frisk mælk blandet med et syrnet mælkeprodukt, som fik lov at trække natten over. I dag er det de færreste, der selv laver tykmælk, og med den gode A-kultur tykmælk fra Øllingegaard er der da også god grund til at slå et smut forbi køledisken. Øllingegaards A-kultur tykmælk er syrnet med en Acidophilus-kultur, der alle er med til at holde maven naturligt i form.
Producent
Naturmælk A.M.B.A. Lager
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi266 Kilojoule
- Fedt3.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer2.2 Gram
- Kulhydrater3.5 Gram
- Heraf sukkerarter3.5 Gram
- Protein4.5 Gram
- Salt0.12 Gram